Logotyp: Mailchimp

Skriv ditt CV med Mailchimp

Att skriva sitt CV är en svår grej för en hel del människor. Det behöver inte vara så svårt. Visa vad du kan, i exakt det området du söker jobb på. Enkelt!

En skärmdum på lika ämnen som det finns artiklar om på sidan medium.com. Till exempel progammering, human parts, startups, food och så vidare.

medium.com den 22:a maj 2018

Det är välskrivet, med varierande längd, alltid väl underbyggt. Skribenter skriver för en läsande, tänkande person och inte för volym av klick. Det är Medium.

Sit and stand. En bra idé.

Folk som jobbar hemifrån behöver en bra miljö att arbeta i. Min kompis jobbar som webutvecklare hemifrån och har en liten verksamhet där han också säljer höj-och sänkbara bordskivor. Det går ganska bra.

En illustration med UX i mitten och en ring runt uppdelad i sju sektioner: Useful, Usable, Findable, Credible, Desirable, Accessible, Valuable.

Vadå, vems User Experience sa du?

Självklart pratar vi om din upplevelse. Du som använder hemsidan eller appen eller vad det nu är. Just nu försöker jag göra din upplevelse av den här texten behaglig och tänker att du kanske snabbt och lätt vi få klart för dig, lite kortfattat, vad UX är.

En dubbeldäckad buss med skylten "Sorry, Not in service".

UK, the land of UX

England är trevligt och hjälpsamt i appformat och på nätet. De gör en anstränging att guida folk genom tekniken. Läs mer om några exempel här.

Stiliserad illustration där bokstäverna UX bildas av små sammansatta delar som kan beskrivas som klotter.

UX?

Hur allting började.